Zakelijk - Koesterrozen
Bij KoesterRozen.nl vindt u het passende geschenk om uw geliefde te verassen met een uniek en persoonlijk cadeau. Prachtige longlife rozen worden voor u opgemaakt in o.a. stolpen. Personaliseren uw geschenk door een stijlvolle gravure toe te voegen. Een blijvend geschenk om uw liefde en waardering te tonen.
rozen in stolp, longlife, rozen, belle en het beest roos, beauty and the beast rose, disney, huwelijksgeschenk, moederdagcadeau, valentijnscadeau, valentijnsdag, rozen in doos, gestabiliseerde rozen, rozen in hars, rozen drogen, huwelijksaanzoek, verlovingscadeau, verloving, trouwen, bloemen drogen, roos in stolp, liefde, huwelijk, trouwen, bruiloft, wedding,
22666
page-template-default,page,page-id-22666,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
Vindt u onze KoesterRozen zo mooi dat u ze graag zakelijk inzet? Dat kan!

Onze KoesterRozen zijn ook te koop voor detailhandel, weddingplanners, horeca en evenementenbureau’s. Verhuur van onze items is ook bespreekbaar.

 

Wij maken alle rozen in ons atelier in Oss, uw KoesterRoos zal dan ook voor u op maat gemaakt worden. Wenst u een bepaalde maat, kleur, extra toevoegingen of een gravure van uw logo op de stolp? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wordpress snowstorm powered by nksnow