18859
page-template-default,page,page-id-18859,theme-stockholm,stockholm-core-2.3.2,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

I just love roses!

roulette222dk.com

Wat leuk dat je onze webshop bezoekt! Ik stel mezelf graag even aan je voor. Ik ben Janneke de Bruyn. Ik heb deze webshop opgezet omdat ik een passie heb voor het prepareren van bloemen en het zoeken van bijzondere, waardevolle geschenken.

Samen met onze medewerkers run ik ons bijzondere bedrijf, De Bruyn Bloempreparatie in Oss; een familiebedrijf wat al 3 generaties bestaat! Sinds 1980 drogen wij bijzondere bloemen voor klanten uit binnen- en buitenland. Zo hebben wij al veel bruidsboeketten en rouwbloemen vereeuwigd.

 

Regelmatig krijgen wij de vraag of onze producten niet als cadeau te koop zijn. Om deze reden hebben wij KoesterRozen.nl opgezet. In deze webshop vind je bijzondere longlife rozen in de mooiste stolpen vitrines en glazen boxen. Wij maken al onze lang houdbare bloemen in ons atelier in Oss. Geen kant en klare made-in-China items, maar met liefde op maat gemaakte geschenken. Om het nog unieker te maken kan je jouw eigen boodschap op een gravure overbrengen. Hopelijk kan ook jij hier een bijzonder cadeau vinden voor jezelf, of voor een speciaal persoon wie je zo koestert.

Ik wens je veel (web)shop plezier en bij vragen mag je ons altijd bellen of mailen.

Fleurige groet,

Janneke