21695
post-template-default,single,single-post,postid-21695,single-format-video,theme-stockholm,stockholm-core-2.3.2,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

Maatwerk Bloempreparatie

Maatwerk Bloempreparatie


Koestermij.nl is voortgekomen uit haar moederbedrijf, De Bruyn Bloempreparatie. Op de pagina “Over Ons” leest u meer over dit bijzondere familiebedrijf.

Wat is bloempreparatie eigenlijk? In het kort betekend het dat een bloem geconserveerd wordt, voor een langere houdbaarheid. Bloemen kunnen op diverse manieren gedroogd worden. Bij De Bruyn Bloempreparatie prepareren wij bloemen door het vocht aan de bloem te onttrekken. In ons atelier creëren wij enkel maatwerk bloempreparaties, zoals het drogen van bruidsboeketten en rouwbloemen/stukken. In de praktijk houdt dat in dat alle stukken gedemonteerd worden, iedere bloem wordt afzonderlijk gedroogd. Dit doen wij omdat niet alle bloemen dezelfde manier gedroogd kunnen worden. Na uiteenlopende droogperiodes wordt iedere bloem afzonderlijk geprepareerd en gefixeerd. Hierna zal het boeket weer gemonteerd worden, met behoud van de oorspronkelijke vorm en compositie.

Dit is een zeer specialistisch en tijdrovend proces, wat resulteert in een unieke herinnering aan een huwelijksdag of aan een overleden dierbare. Super bijzonder, maar wel gelegenheid gebonden. Via Koestermij.nl kan men nu zelf de gelegenheid bepalen. Door een gravure toe te voegen aan een van onze Koesterrozen creeër je jouw eigen gelegenheid met een bijzondere tastbare herinnering.